De clubavonden worden gehouden in de vergaderruimte van het restaurant Bij de Buren aan de Irene Vorrinkstraat 401 in Hatert Nijmegen.

Op de eerste- en derde donderdagavond van elke maand (behalve Juli en Augustus) komen wij bij elkaar.

Op de eerste donderdagavond (georganiseerd door en voor leden) wordt o.a digitale bewerkingen van een foto en/of problemen bij het fotograferen besproken. Op de derde donderdagavond van de maand hebben we overleg en bespreken we foto's van leden die getoond worden op een groot beeldscherm en geven wij de maker e.v.t verbeterpunten aan.

Elk jaar houden de leden onderling een wedstrijd wie de beste en mooiste foto heeft gemaakt. Elk jaar (mits er expositieruimte is) wordt er een foto expositie georganiseerd van het werk van onze leden.

Contributie lidmaatschap    25 euro  per half jaar.

Bijdrage ledenavond          10 euro  per half jaar.

Heeft u interesse in onze fotoclub of wilt u misschien lid worden laat het even weten en kom een paar avonden kijken en kennis maken.

Secretaris;    Jacques Brouwers.